Locked Safe Holland

Een beveiligingsplan, opgesteld en uitgevoerd door Locked Safe Holland biedt u absolute veiligheid en zekerheid. Met bijna 35 jaar ervaring in de branche en een prettig, trouw klantenbestand bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.

Met beveiliging van Locked Safe Holland

gaat u pas écht lekker weg...

Locked Safe Holland & LSH Security

Wij onderscheiden ons in de markt omdat we 'Allround Security' advies geven én realiseren. Deze op service- en dienstverlening gerichte webshop is een verzameling en totstandkoming van ons 'levenswerk'. Een verlengstuk van onze huidige beveiligingsdienst.

Wij zijn beveiligers in hart en nieren. Organisatorische maatregelen, Bouwkundige beveiliging, Elektronische alarm-, camera en toegangscontrolesystemen en een volledig erkend bewakingsbedrijf. Alles het liefst naadloos op elkaar aangesloten.

Een beveiligingsplan, opgesteld en uitgevoerd door Locked Safe Holland biedt u absolute veiligheid en zekerheid. Met bijna 35 jaar ervaring in de branche en een prettig, trouw klantenbestand bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.

Waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

All- in service

Alle services onder één dak! Van deurcilinder tot compleet opgeleverd beveiligingsplan, alles op één adres is wel zo makkelijk.

Alarmopvolging

Wij hebben altijd de bedoeling om belangrijke secondes te besparen. Wij blijven het proces finetunen om te zorgen dat we zo snel mogelijk naar de klant kunnen rijden.

Beveiligingsplan

Bij particulieren gaat onze eerste aandacht uit naar inbraakpreventie. Bij bedrijven richten wij ons op diefstalbeperking om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

HomeLock

Het idee achter dit beveiligingsconcept is dat er voor elk type woonhuis of kleinbedrijf een betaalbare basisoplossing wordt geboden voor een vaste prijs.

Slotenservice

Vaak kunnen wij door het plaatsen van een meerpuntssluiting of driepuntsluiting uw oude deur weer goed sluitend maken. Wij werken met de beste renovatieproducten.

Surveillance

Er wordt bijna altijd vergeten dat een snelle alarmopvolging één van de belangrijkste dingen is die er is bij het voorkomen van inbraken. 

Meldkamer

Meldkamer, Particuliere alarmcentrale PAC

Een alarmsysteem zónder adequate 24/7 meldkamer is als een auto zónder reservetank en zonder ANWB service. Dan ga je namelijk toch nét niet helemaal lekker op pad, zeker niet als je wat verder weg moet!

Ons advies is altijd, neem een 'LSH all in- service overeenkomst', inclusief basismeldkamer, alarmopvolging door bewakingsdienst en een onderhoudsovereenkomst in één. Dan heeft u nooit onverwachte kosten en wordt u altijd geholpen. Uw beveiligingsinstallatie inclusief de opvolgprotocollen zijn dan altijd 'up to date'.